Eva Hols
VD/HR-konsult

Eva Hols

Eva är beteendevetare med inriktning Human Resources och Labour Relations. Hon är ICC certifierad Individ och Business coach, NLP Trainer och LAB Trainer.

Eva har över 20 års erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete varav många år i multinationella företag och med Norden och Baltikum som arbetsområde. Hon driver konsultverksamhet inom HR, coaching samt organisation-, team-, och ledarutveckling sedan 2006.

Eva är också grundare av Nordic HR Partner AB.Ann Furugård
Rekryteringskonsult

Ann Furugård

Ann är ekonom från början. Hon har varit krögare på många restauranger runt om i Sverige i många år.

1992 började Ann arbeta i IT-branschen, och var bland annat på SkyHawk, ProAct, Sun, CA och ForteNetservices. Hon har jobbat som säljare, teamleader, försäljningschef och VD.

Sedan 2003 arbetar Ann som rekryteringskonsult, mest inom IT/Telecom och med alla typer av befattningar.Vania Vicanolo
Kommunikationskonsult

Vania Vicanolo

Vania Vicanolo Consulting är vår samarbetspartner inom strategisk och operativ kommunikation.

Vania erbjuder råd och kompetens att skapa både en gedigen struktur och plattform för kommunikation och kompetensförstärkning för ledarna och medarbetarna.

Med kunskap om hur hjärnan fungerar stödjer hon individer och grupper att utveckla den kommunikativa förmågan för att nå ända fram, för att göra det obegripliga till det begripliga och att få fram det som appellerar till känslor och värderingar.Birgitta Oresved
Senior Interimchef inom HR, lön och förhandling!

Birgitta Oresved

Birgitta Oresved, har  över 25 års erfarenhet i olika befattningar som Personalchef, Lönechef, Projektledare och konsult i olika roller inom hela lön- och personalområdet.

Birgitta har en bred och gedigen erfarenhet från olika branscher.  Hon har byggt upp HR och löne-administrativa enheter, effektiviserat desamma, och även varit med som den sista som stängt dörren tillsammans med konkursförvaltare.

Oavsett om du söker någon som tryggt kan vara din interimchef, hantera din lönekartläggning eller effektivisera din administration  effektivt så är Birgitta rätt person för uppdraget.Lennart Kristiansson
Senior konsult och interimchef

Lennart Kristiansson

Lennart har många års erfarenhet av operativt ledarskap inom IT-Telekom med fokus på uppbyggnad och integrering av verksamheter.

Han har under åren haft roller som sälj och marknadschef, regionchef, försäljningsdirektör/CCO, och VD/CEO. Fokus har under åren alltid varit försäljning och förmågan att omsätta privata och offentliga kunders krav och önskemål till levererbara tjänstepaketeringar baserat på tekniska lösningar och tjänster, samt att bygga och optimera en leveransorganisation för dessa åtaganden.

Han har under åren ofta arbetat med offentliga kunder/verksamheter och är väl insatt i de regler och förordningar som gäller för dessa kunder och kan på ett bra sätt utnyttja sin erfarenhet för att stötta organisationer i förändringsarbeten och att nå uppsatta mål inom IT- och Telekom området.Bo Hansson
Senior konsult och interimchef

Bo Hansson

Bo är en rättfram och lyhörd ledare med gedigen erfarenhet av att bygga upp, analysera och omstrukturera ekonomienheter inom företag och organisationer.

Bo har under senare år arbetat med framför allt ekonomiska problemlösningar i företagsrekonstruktioner inom en rad olika branscher. Därtill mångårig styrelseerfarenhet från såväl privat som kommunal och ideell verksamhet. Han har även varit uppskattad högskolelärare inom planering och budgetering.

Bo drivs av viljan att få ihop helhetsbilden, vari verksamhetens långsiktiga plats i både marknaden och samhället spelar en avgörande roll.Läs mer